Takki ei käänny -takuu

Aluevaalit lähestyvät ja äänestäjien tehtäväksi jää valita hyviä päättäjiä vastaamaan sosiaali- ja terveysasioista. Miten olisi, jos kaikki poliitikot vannoisivat valan, että takki ei käänny heti kun luottamustoimi on saavutettu?

Ensimmäisenä itse lupaan, että pohjoispohjalaisten etu on ennen kaikkia muita. Haluan ylläpitää alueemme hyvinvointia ja nostaa luontomme arvostusta.

Tavoitteena on Suomi, Pohjois-Pohjanmaa ja Oulu, jossa perheitä kannattaa perustaa, jossa yrityksillä on hyvä toimia ja jossa ympäristö säilyy kauniina. Suomalaisuus kunniaan.

Tulen ajamaan yrittäjien sekä palkansaajien etua niin, että yritystoiminta kannattaa aloittaa ja työnteko on kannattavaa.  Avaukseni työntekemisen kannattavuuden parantamiseksi tulevat nekin olemaan Suomen ja Pohjoismaiden mittakaavassa uraauurtavia. 

Jokaisen poliitikon pitää mielestäni toimia suomalaisen elämänmuodon säilyttämisen puolesta periaatteella ’suomalainen ensin’.  Näitä periaatteita tulen   itse noudattamaan viimeiseen hengenvetoon saakka. 

Matti Rinnekangas

Eläinlääkäri,
MSc Economics
Perussuomalaiset